Recensies Balansweekend Schiermonnikoog januari 2018

We hebben een geweldig Balansweekend gehad in januari 2018 en November 2018 zo fijn zelfs dat we besloten hebben er nog een te doen in April 2019. In April zitten we in een geheel gerenoveerde luxe villa, dat viel ons zo toe.  Dus hier gaan we heel graag met jullie naartoe.

Onderstaand enkele recensies. Wegens privacy zetten we er geen namen bij:

“Een heerlijk ontspannen weekend op Schiermonnikoog met fijne behandelingen van Aroma Touch en Bars. Lieve en warme begeleiding. Je wordt vanaf het begin tot het eind in de watten gelegd.”

“Toe aan een echt moment voor jezelf? Even de drukte van alles om je heen vergeten?Dan is dit een uitgesproken idee: geef jezelf dit cadeau, laad de batterij weer op en komt tot rust en ga nadenken over: wat wil ik nu eigenlijk zelf! Zet je zelf eens voorop! En geniet vooral ook van het mooie Schiermonnikoog.Voor mij persoonlijk was dit van een grote meerwaarde: je komt letterlijk los van het vaste land/leven wat je normaal zo in beslag neemt.Dank jullie wel voor deze fijne dagen, het heeft mij deze week in ieder geval positief bezig gehouden: ik denk nog steeds veel aan mezelf…….ook dit op een positieve manier wat mijn collega`s, ook die niets wisten van dit weekend, zelfs opviel! Wat blijf jij relaxed bij een zeer energie slurpende bewoner.”

” wat een heerlijk weekend heb ik gehad in Schiermonnikoog. Als jonge moeder van 3 kinderen onder de 5 echt een cadeautje om even helemaal te ontspannen en los te komen van hectiek van alledag. En dit op een prachtige plek, waar je door zijn rust en mooie natuur niets anders kan dan onthaasten. Het prachtige huis met een fijne sfeer en volop faciliteiten (meerdere badkamers, sauna) paste daar perfect bij.

De lieve zorg door Djoke en Mary-Lou zorgde ervoor dat het ons aan niks ontbrak. Zelfs de vaat mochten we niet opruimen, alles in het weekend was erop gericht om volledig te ontspannen. De activiteiten (moodboard maken, handmassage) zorgden voor een leuke afwisseling en gaven voer voor goede gesprekken. De behandelingen waren de kers op de taart, waardoor ik volledig ontspannen terug keerde naar huis en nu een week later daar nog de vruchten van pluk.

Dus twijfel je om te gaan, omdat je het spannend vindt of vind dat je dit niet kan maken naar je gezin, is mijn advies: gewoon doen! Gun jezelf deze ervaring, zodat je er weer met volle energie tegenaan kan. Iedereen verdient af en toe een momentje om stil te kunnen staan en even te (laten) zorgen voor jezelf!”   

Copyright © 2015 info@hardycounselingduiven.nl

error: Content is protected !!