Referenties

Jouw kracht is dat je in elk gesprek in welke situatie dan ook altijd het belang van de kinderen voorop stelt. Bovendien kijk je naar elk kind wat goed voor, in ons geval, haar is en daar speel je sterk op in. Wij als ouders krijgen dan een terugkoppeling waar wij mee aan de slag kunnen en ook hierin bied je steun.
Tevens heeft het mij heel veel rust gegeven om het moeilijke slecht nieuws gesprek met jou samen voor te bereiden.
Je voelt je als ouder al zo ontzettend schuldig dat je je kinderen dit aandoet. Je wilt ze daarin zo goed mogelijk begeleiden en door jou in te schakelen, gebeurt dat ook.

S.vd B. te Z


Enige tijd geleden kreeg mijn man psychische klachten waarvoor hij bij Mary-Lou in behandeling was. Tijdens dit jaar had ik zelf behoefte aan advies hoe ik als partner om kon gaan met zijn situatie en psychische gemoedstoestand want dat vond ik lastig. Ik heb daarom zelf een aantal gesprekken met Mary-Lou gehad zodat ik beter begreep wat mijn rol was: die van vrouw, vriendin, maatje, minnares, reisgenote, noem maar op: alles behalve die van psychologe. Die rol hoorde niet bij mij als partner, dat was de rol van Mary-Lou. Haar begrip, advies en uitleg heeft mij inzichten gegeven die ik nodig had, en ik heb er nog steeds wat aan.
Ik kan Mary-Lou zeker aan bevelen en bewonder haar begrip, helderheid, fijne voorbeelden, gave om sommige zaken visueel te maken en bovenal de humor die in dit soort situaties zo belangrijk is.

W. te D


Ik kan Mary-Lou Hardy van harte aanbevelen. Wij hebben veel gehad aan haar expertise als gezinscoach. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en zorgt ervoor dat niemand zich miskend voelt. Zij heeft ons laten zien dat je met kleine aanpassingen veel kunt bereiken.

G.P. te D


Persoonlijk heb ik de sessies met Mary Lou ervaren als  een goed gesprek, met een kopje thee waarbij je in een ontspannen sfeer toch diepgaande vragen krijgt.
Tijd speelt geen rol,  je wordt niet afgekort omdat de tijd om is en de volgende op de stoep staat.
Vooral door de wisselende aanpak ga je toch anders naar de dingen kijken en zie je jezelf in een andere rol.
Bij vorige therapeuten was het na een enkele keer al voorspelbaar wat ze wilde horen en kon je zelf aan het roer blijven en de controle over de diepgang houden.
Vaak gaan ze bij de volgende sessie door waar ze gebleven waren.

Mary Lou gaat hier  geraffineerder mee om en komt met variatie en andere prikkels  waardoor je jezelf meer gaat afvragen  hoe komt het dat dit me is overkomen, wat is mijn eigen rol  en hoe doorbreek ik dit patroon.

W. S. te D


Toen  mijn echtgenoot in november vorig jaar zéér onverwacht melde dat hij niet meer van mij hield en ons huwelijk wilde ontbinden, was ik totaal uit het veld geslagen en gebroken. Ik heb in eerste instantie voor relatietherapie aangeklopt bij Mary Lou, maar al snel bleek er geen redden meer aan. Wat volgde waren hele fijne gesprekken met haar, waarin ik mocht huilen, boos worden maar ook hoop houden. Zij heeft mij alle stadia laten doorlopen in mijn eigen tempo en op mijn eigen manier. Ik ging van boos zijn naar (wan-)hoop naar verdriet en weer naar boos zijn. Nooit heeft zij mij gezegd dat ik dingen anders aan moest pakken, wel vertelde ze mij over de eventuele gevolgen van bepaalde acties. Op die manier bleef ik nadenken over wat te doen en hoe te handelen.

Eindeloos heb ik mogen vertellen hoe goed wij het hadden en me kunnen afvragen hoe dit kon gebeuren, mede door haar begeleiding heb ik in ons geval altijd geweten dat ik er alles voor heb willen doen. Ik heb nooit bang hoeven zijn dat ik het niet aankon, want ook hierin was zij een grote steun.

Bij problemen in je relatie  en/of scheiding kan ik Mary-Lou Hardy van harte aanbevelen.

Y. G. te D

Mary-Lou heeft het afgelopen jaar remedies van essentiële oliën voor mij samengesteld, die mij hebben ondersteund in de nasleep van traumaverwerking. Ik smeerde de olieen onder mijn voetzolen en achter mijn oren en kon dan binnen een half uur de traumaplekken in mijn lichaam voelen verzachten. Ik heb Mary-Lou leren kennen als een zorgvuldige en betrokken behandelaar. Haar flesjes hebben mij geleidelijk, op een zachte manier geholpen om lichamelijk en geestelijk te herstellen van een moeilijke periode.

Ch vd Br

Copyright © 2015 info@hardycounselingduiven.nl

error: Content is protected !!