Voorwaarden balansweekend

Betaling:

Voorwaarden Balansweekend Schiermonnikoog 

Hardy Counseling & Djoke.nl

Inschrijving:

De inschrijving is bindend. Na inschrijving ontvangt u een brief met gegevens betreffende het weekend, dit is uw bevestiging.

Bij de inschrijving ontvangt u tevens de factuur, deze dient per omgaande betaald te worden. Het bedrag van € 495,– is inclusief btw.

Annulering en verhindering:

Annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren. Bent u  zelf verhinderd, dan kunt u zich kosteloos laten vervangen door iemand anders. Geef dit dan wel even door aan Hardy Counseling en/of Djoke.nl

Bij annulering van de inschrijving zijn Hardy Counseling en Djoke.nl genoodzaakt 25% van het bedrag in rekening te brengen. Annuleren kan tot een maand van te voren, te weten 12 maart 2019.

Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het balansweekend bent u het volledige bedrag verschuldigd. Dit wordt niet gerestitueerd.

Annulering door Hardy Counseling & Djoke.nl

Hardy Counseling & Djoke.nl hebben het recht om het weekend te annuleren. De deelnemer heeft in dat geval recht op terugbetaling van het volledige bedrag. Dit geldt bij betaling vooraf.

Hardy Counseling & Djoke.nl zijn ten allen tijde gerechtigd de datum, tijdstip en locatie van het weekend  te wijzigen.

Bij onvoldoende deelnemers hebben Hardy Counseling & Djoke.nl het recht om het weekend naar een andere datum te verplaatsen of te annuleren.

U dient zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering. 

De heen en de terugreis  naar Lauwersoog zijn voor uw eigen rekening, evenals de parkeerkosten per dag. Deze bedragen € 5,– per dag.

Hardy Counseling & Djoke.nl zijn niet aansprakelijk voor schade aan derden en eventuele calamiteiten die zich voordoen tijdens het balansweekend.

Voor wat hier niet genoemd is verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van Hardy Counseling & Djoke.nl

Copyright © 2015 info@hardycounselingduiven.nl

error: Content is protected !!