IntuArtiv Expressie

Ik ben er trots op dat ik in Nederland de 1e gecertificeerde intuArtiv facilitator en binnenkort ook coach ben. Het heeft mij persoonlijk veel inzichten gegeven en past perfect in mijn aanbod op holistische basis.

Wat doet IntuARTiv expressie voor jou

IntuArtiv expressie is een werkvorm die jou helpt om emoties, blokkades of oude overtuigingen los te laten. Als je last hebt van oude overtuigingen of angsten dan werkt alleen erover praten maar voor een klein gedeelte. Deze overtuiging zit nl in elke cel van jouw lichaam niet alleen in jouw ratio brein. Daarom is alleen gesprekstherapie maar voor een bepaalde tijd werkzaam en daarna verval je weer in het oude gedrag. Met deze werkvorm die vanuit een holistische aanpak werkt, ga je een shift voelen in jouw gehele lichaam.

Holistisch betekent dat alles met elkaar samen hangt, alles is energie, de woorden die jij over jezelf uitspreekt of die een ander naar jou uitspreekt doen iets met jouw hele zijn, het zet zich vast in jouw lichaam op celniveau. En op een gegeven moment krijg je er last van, fysiek, mentaal en/of emotioneel.

Hoe werkt intuARTiv expressie

Hoe werkt intuArtiv expressie dan? Het is een laagdrempelige, speelse werkvorm om te kijken naar wat jou dwars zit of waar je last van hebt. Het in lagen schilderen helpt het brein, de linker hersenhelft, om de controle los te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte om tevens jouw angsten, blokkades en emoties los te laten. Jouw rechterhersenhelft, waar creativiteit en intuïtie huist, werkt met jouw onderbewuste samen en door lagen te schilderen wordt deze hersenhelft geactiveerd. Door het toevoegen van de hoge frequentie olie van doTERRA wordt dit proces versterkt. De olie helpt bij het loslaten en versterkt wat gezien wil worden. Elke olie heeft een emotie waar ze op werkt. Je kiest zowel de kleuren als de olie op intuÏtie. Geniet van deze bijzondere reis waarin je jouw intuïtie versterkt en jouw creativiteit de vrije hand krijgt, waardoor je uit je hoofd en in jouw hart zakt en jij jezelf heelt.

Daarnaast is het ook een heerlijke ontspannende bezigheid waar je even helemaal niks hoeft en alleen maar bezig hoeft te zijn met jezelf. Hierbij laat je je leiden door de heerlijke geuren en jouw intuïtie.

Super om te doen als team building, met vriendinnen of als vitaliteits aanbod bij bedrijven. Neem contact op voor een op maat gemaakte workshop.

Ik ben vrijdag 28 mei met een vriendin naar de workshop IntuArtiv schilderen bij Mary lou geweest. De workshop ging ik in met de intentie mijn blokkade op creativiteit qua tekenen en schilderen los te laten. En dat heeft enorm gewerkt. De methode werkt echt prachtig. Het werken in lagen werkte heel helend, de kleuren waren heel bewustmakend en de geuren gaven een diepere dimensie aan de hele ervaring. Ik heb geleerd dat ik een blokkade op mijn creativiteit had zitten omdat het volgens school altijd op een bepaalde manier moest. En nu ik dit weet en heb ervaren dat ik gewoon mag doen op gevoel wat voor mij leuk, goed en fijn voelt…..is het heerlijk om weer eens 5 minuten te kunnen tekenen, ipv uren te moeten spenderen aan diepten en lagen maken zoals geleerd op school. Ik kan het wel maar het werkt niet voor mij. Ik wil vrij kunnen zijn in wat ik schilder of teken en dat heb ik weer teruggevonden in deze workshop. Dus Mary Lou bedankt