Persoonlijke Groei

Life cycle of male blue pansy butterfly ( Junonia orithya Linnaeus ) from chrysalis and chrysalis on twig

“Persoonlijke groei is werken aan een versie van jezelf zoals je wilt zijn, maar nog niet bent.”

Steeds vaker hoor je van mensen dat ze moeite hebben met (overlevings)patronen vanuit hun opvoeding. Ze hebben in hun jeugd bepaalde overtuigingen gecreëerd of meegekregen, waar ze nu in de volwassenheid steeds meer last van krijgen. Je wilt uit dat opgelegde keurslijf kruipen net zoals de rups uit de cocon transformeert naar een prachtige vlinder.

“het voelt niet eigen, niet authentiek, het hoort niet bij mij als persoon”

Tijdens onze sessies kijken we samen naar jouw gedrag, houding, gedachten en gewoontes. En naar jouw kijk op het leven, om vervolgens dingen zo te veranderen dat jij wordt wie jij wilt zijn. We zitten in een tijd vol met transformatie en daarom voelt het goed om met jezelf aan de slag te gaan.

GROEIEN GAAT NIET VANZELF.

Door jezelf doelen te stellen kun je in actie komen waardoor de doelen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden, stapje voor stapje. Je kunt vaak meer dan je denkt, wie leert van zijn fouten en niet bang is om ze te maken, ontwikkelt zich in versneld tempo!

Wat is jouw groeiwens? Wil jij bijvoorbeeld:

  • Beter naar jouw gevoel luisteren?
  • Eerlijk zijn tegenover jezelf?
  • Beter met kritiek leren omgaan?
  • Leven vanuit jezelf, minder beïnvloed door wat anderen over jou denken of zeggen?

Ik help jou graag verder, samen geven we jouw transformatie de ruimte!

Persoonlijk heb ik de gesprekken met Mary Lou ervaren als een goed gesprek , met een kopje thee erbij waarbij je in een ontspannen sfeer toch diepgaande vragen krijgt. Tijd speelt geen rol, je wordt niet afgekort omdat de tijd om is en de volgende al op de stoep staat. Vooral door de wisselende aanpak ga je toch anders naar de dingen kijken en zie je jezelf in een andere rol. Bij vorige therapeuten was het na een enkele keer al voorspelbaar wat ze wilde horen en kon je zelf aan het roer blijven en de controle over de diepgang houden. Vaak gingen ze bij de volgende sessie door waar ze gebleven waren. Mary Lou gaat hier geraffineerder mee om en komt met variatie en andere prikkels waardoor je jezelf meer gaat afvragen “hoe komt het dat me dit is overkomen, wat is mijn eigen rol en hoe doorbreek ik dit patroon?”

W.S te D