Counseling

Opgekropte of onverwerkte emoties kunnen lichamelijke klachten veroorzaken.

Denk maar eens aan hoofdpijn, buikpijn, verkrampte spieren, lusteloosheid en slapeloosheid. Als we niet lekker in ons vel zitten heeft dit onbewust ook zijn weerslag op de manier waarop we met anderen omgaan en communiceren, zo kunnen kleine conflicten soms schijnbaar onoverkomelijke problemen worden.

Het is een teken van kracht om hulp te vragen op de momenten dat je er zelf niet uitkomt. Samen gaan we aan de slag om

  • Emoties te herkennen, erkennen en verwerken
  • Beter aangeven wat jij nodig hebt, voor jezelf maar ook in de communicatie met anderen
  • Je vitaler en meer ontspannen voelen
  • Stabieler in het leven te kunnen staan

Hulp inschakelen als je het moeilijk hebt is niks om je voor te schamen, het is zelfs een positieve stap vooruit.

Als psycho-sociaal therapeute bied ik jou een veilige ontspannen sfeer waarin ik zonder oordeel, met een open hart, een luisterend oor en helpende hand naast jou sta, zoals het logo van mijn praktijk toont. ” Wat heb jij nodig om vooruit te kunnen? “is de centrale vraag. Mijn visie is dat iedereen vanuit eigen veerkracht, een zelfhelend vermogen heeft om zichzelf te helen, echter soms is hier een beetje hulp welkom bij.

Tijdens onze sessies zullen we van meerdere technieken gebruik maken net wat op dat moment nodig is oa gesprekstherapie, journaling, Essential Emotions coaching, IntuArtiv schilderen, massage en aroma therapie, familie opstelling zijn enkele voorbeelden. Ik werk holistisch waarbij ik kijk naar de hele mens, lijf en leden, emoties, mentale veerkracht, alles komt aan bod. Samen gaan we op weg om verbetering in de situatie aan te brengen.

Kiezen voor jezelf is het mooiste cadeau wat jij jezelf kunt schenken.