Over mij

Mijn naam is Mary Lou Hardy, ik ben afgestudeerd Psycho Sociaal therapeut. Getrouwd en moeder van een volwassen dochter en een volwassen zoon.

De Corona periode heeft veel in mij persoonlijk veranderd. Het gedwongen vertragen door de lockdown heeft mij doen vragen: “Waar word ik blij van? “Wat heb ik vanuit mijn essentie de ander te bieden” . Het antwoord was al geruime tijd in mij aan het sluimeren en afgelopen jaar heeft de definitieve stap makkelijker gemaakt. Ik heb besloten een andere weg in te slaan waarbij ik meer 1 op 1 ga werken. Ik ga nog meer holistisch werken en gebruik ter ondersteuning hiervoor onder andere creatieve hulpmiddelen en aromatherapie. Als we iets meemaken wat naar is dan zit deze gebeurtenis niet alleen in ons geheugen maar ook in ons lichaam opgeslagen. Dit in de vorm van pijn, spanning, verkramping en soms ook vervreemding of afkeer van je lijf. Alleen gesprekstherapie geeft enige tijd verlichting maar op het moment dat de angst of de blokkade getriggerd wordt verval je weer in de oude overlevingspatronen. Dat gaat vanzelf, kun je niks aan doen.

Naast de gesprekken gaan we middels intuArtiv schilderen, aroma therapie en lichaamsgerichte behandelingen, ook het geheugen van jouw lichaamscellen onder de loep nemen. Je gaat zo voelen waar het stagneert, waar jij een blokkade hebt zitten en samen gaan we daarmee aan de slag. Zo ruim je zowel in jouw hoofd als ook in jouw lichaam op wat jou niet meer dient. Deze nieuwe werkvorm, essential emotions coaching, heb ik in december 2022 met succes mogen afronden. Al deze technieken heb ik zelf aan den lijve ervaren en ook al meerdere mensen mee mogen ondersteunen. Men, en ook ik, kon heel duidelijk voelen dat er een verschuiving plaats vond, heel mooi en dankbaar om te mogen delen.

Daarnaast kun je terecht voor een ontspannende massage, een op maat gemaakt olie advies en gaan we ook weer voor vrouwen retreats organiseren zowel 1 en meerdaagse retreats. Voor de o zo belangrijke ME time die ons oplaadt, zodat we weer veerkrachtig door kunnen.

Als je doet waar je blij van wordt hoef je nooit meer een dag te werken.